Jeff Kaplan, 'Smash Bros., Overwatch'tan İstediği Karakteri Alabilir' Diyor

Overwatch karakterleri Smash oyunlarına gidebilir

Overwatch'un baş yapımcısı Jeff Kaplan, oyunun Nintendo Switch üzerindeki versiyonu ve firmanın Nintendo ile ilişkisi üzerine önemli açıklamalar yaptı. IGN'e konuşan Kaplan, Super Smash Bros. Ultimate ekibinin Overwatch'tan "istediği karakteri" alabileceğini belirterek geliştirme sürecine yeşil ışık yakmış oldu.

Hangi karakteri oyunda görmek isterdiniz sorusuna biraz politik bir yanıt veren Kaplan: "Smash Brothers ekibi istediği karakteri alabilir. Hepsini ayrı ayrı seviyoruz. Hepsi bizim bebeğimiz gibi ve aralarından birini seçmek neredeyse imkansız. Seçebilecekleri 31 adet karakterimiz bulunuyor." ifadelerini kullanmış.


Fakat soruda direten IGN ekibi Kaplan'ın ağzından bir cevap almayı başarmış. Tahmin edebileceğiniz üzere kendisi Tracer'ın en doğru tercih olacağına inanıyor. "Tracer bizim maskotumuz. Kesinlikle ilk tercihim o olurdu. Fakat tepeyi sarsacak karakterlerimiz de var. Örneğin oynanış bakımınıdan Doomfist Smash'i sarsabilir. Fakat bana kalsa kesinlikle Tracer'ı görmek isterdim." demiş Kaplan.

Overwatch'un Switch versiyonu üzerinde çalışan yapımcı Wes Yanagi de Kaplan'a bu konuda katıldığını ifade ederken ilk tercihinin Winston olabileceğini de belirtmiş.

Oyun 15 Ekim'de Nintendo Switch üzerinde çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum