Jessica Jones Üçüncü Sezonun Yayın Tarihi Açıklandı

Jessica Jones, veda etmeye geliyor.

Netflix'in Marvel dizilerinden epey bir zamandır haber alamıyorduk. Daredevil ile başlayan serüven, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist ile devam etti. Bu karakterlerin bir arada olduğu Defenders dizisi de bir sezon hayatımıza dahil oldu. Bunların dışında The Punisher'ı da izleme şansına eriştik. Sonrasında malum gelişmeler yaşandı ve tüm diziler sırayla iptal edilmeye başladı. Jessica Jones da bu iptal edilen dizilerden birisiydi ama Netflix, diziye bir final yapma şansı verdi ve dizinin üçüncü ve son sezonu için çalışmalar başladı. 


Dizinin üçüncü sezonunun Haziran ayı içerisinde çıkacağını biliyorduk, ancak kesin yayın tarihi belli değildi. Netflix yayınladığı videoyla dizinin yayın tarihi duyurdu. Jessica Jones'un final sezonu 14 Haziran'da yayınlanacak. Böylelikle Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinin sonuna gelmiş olacağız. Özellikle Daredevil ve The Punisher'ın iptal edilmesi bir burukluk yarattı, Jessica Jones içlerinde final yapma şansına sahip olan tek dizi olacak bakalım dizinin final sezonu karşımıza nasıl çıkacak?

YORUMLAR
incendies
31 Mayıs 2019 11:18

Fragmanı da yayınlanmış. Bu sezon biraz daha oyunlar içinde geçecek gibi gözüküyor. Birde fraud mu demişler ama ilgi çekmek için bence. //sertsesli.com/jessica-jones-3-sezon-fragman-yayin-tarihi-ne-zaman/

Parolamı Unuttum