Jetgiller Geri Dönebilir! Hem de Çizgi Film Değil Bildiğimiz, Gerçek Dizi Olarak!

Proje için nihai karar henüz verilmedi fakat Warner Bros. işi bayağı ciddiye alıyor!

 TVLine'ın haberine göre Warner Bros. çocukluğumuzun çizgi filmlerinden Jetgiller'i geri getirmek için çalışmalara başladı. Hem de bildiğimiz, gerçek bir dizi olarak!

Warner Bros.'tan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığını ve cevap da alamadıklarını belirten TVLine, kendi kaynaklarından aldığı bilgileri paylaştı. Buna göre dizi günümüzden 100 yıl sonrasını konu alacak, projenin paşında Familiy Guy'ın baş yapımcısı Gary Janetti ve Jack Rapke (yapımcı/Cast Away, Beowulf) bulunacak. Yönetmen koltuğunda ise Robert Zemeckis oturacak. Bu arada Zemeckis'in projeye yönetmen değil de yapımcı olarak dahil olma gibi bir durumu da var.

Verilen bilgilere, daha doğrusu etrafta dolaşan söylentilere göre Warner Bros. proje için nihai kararı henüz vermedi ve şimdilik nabız yokluyor. Yani bu projenin ilgi çekeceğine karar verdikleri anda Jetgiller live-action (şuna gerçek aksiyon dememek için o kadar çok kasıyorum ki) dizi olarak geri gelecek.

Bunun yanı sıra Jetgiller'in bir de animasyon filmi üzerinde çalışılıyor, Warner Bros. bu iş için Sausage Party ve Shrek 2'nin yönetmeni Conrad Vernon'la el sıkıştı. 

Umarım iki proje de kötü yapımlar olmaz ve şöyle güzel bir nostalji yaparız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum