J.J Abrams, The Rise Of Skywalker'ın Anlamlı Biteceği Hakkında Söz Verdi

Disney'e güvenilir mi?

Disney'in The Force Awakens ile başladığı yeni dönem Star Wars serüveni The Rise of Skywalker ile son bulacak. Bu yeni üçleme hayranları ne kadar tatmin etti orası tartışma konusu ancak evrende büyük bir sona yaklaşıyoruz. İki ay sonra Rey, Kylo, Finn ve arkadaşlarının macerası son bulacak ve bambaşka bir dönem için bekleyeceğiz.

Yedinci filmin de yönetmeni olan J.J. Abrams, Skywalker Efanesi'ni sona getirecek olan filmde de yönetmen koltuğunda oturuyor. Abrams geri dönüşüyle birlikte dokuzuncu filmde duygusal bir son yapmaya hazırlanıyor.  Entertainment Weekly'e konuşan Abrams, bu döneme dokuz film olarak bakılması gerektiğini ve amacının büyük bir final yapmak olduğunu belirtti.


Filmlerin bütünlüğünden bahseden başarılı yönetmen, "Bu, işlere duygusal ve anlamlı bir son getirmek ve cevap verebildiğimiz kadar soruya cevap verebilmemiz için bir fırsat. Bundan yıllar sonra birisi bu filmleri izlerse, tüm dokuz filmden bahsediyorum, izledikleri şey dokuz filmlik bir bütün olacak. Tabii yapabildiğimiz kadarıyla. Bu yolda çok fazla şey planlandı ve görüşüldü, George Lucas'ın kendisi de bu seriyi üç parçalı bir iş olarak görüyor. Ayrıca bu filmin bizim üçlememizin sonu olacağının da ciddi bir şekilde farkındayız. Bu yüzden bu film izleyenleri tatmin etmeli. Hata yapma şansımız yok." dedi. 

J.J. Abrams bu zamana kadar olan tüm Star Wars evreni için bir son hazırladığının farkında, ancak yeni üçlemenin ilk iki filminin, orijinal üçlemenin çok altında kalması hayranlar için bu sonu biraz tatsızlaştırıyor. Muhtemelen Return of the Jedi havasında geçecek olan dokuzuncu film, büyük heyecan yaratsa da, Star Wars için gerçek anlamda tatmin edici bir son olacak mı? 20 Aralık'ta izleyip, öğreneceğiz.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum