John Carpenter, The Thing'in Devam Filmine Sıcak Bakıyor

Kurt Russell olur derse buzlar erimeye başlayacak

Hollywood'un yeni dönem alışkanlıklarından eski filmlere devam etme alışkanlığı dur durak bilmiyor. 1980'lerin kült bilim kurgu/korku filmi The Thing de önümüzdeki yıllarda devam filmiyle karşımıza çıkabilir. Usta yönetmen John Carpenter verdiği son röportajında The Thing ile ilgili kafasında bazı planların olduğundan bahsetti. Fandom'a konuşan Carpenter konuyla ilgili şunları söyledi;

"Sadece düşünüyorum da anlatılacak biraz hikaye daha var. Hikaye detaylarından size bahssetmeyeceğim. Ancak The Thing ile ilgili birtakım görüşmeler yapıldı. Nihayetinde neler yapabileceğimizi düşşündük. Çünkü biliyoruz ki iki ana karakter Childs (Keith David) ve MacReady (Kurt Russell) halen hayatta. Bu ikili The Thing'in sonunda da hayatta kalmışlardı, belki halen öyledirler." 

Tabii The Thing'in devamının gelebilmesi için başrol Kurt Russell'ın da ikna edilmesi gerekiyor. John Carpenter bu konuda pek detay vermemiş. Russell'ıın görü dönüp, dönmeyeceğiyle ilgili gelen soruya, "Bilmiyorum, belki." yanıtını veren büyük usta hayranları merakta bırakmayı başardı.

İlk olarak 1951 yılında The Thing From Another World ismiyle vizyona giren daha sonra 1982'de The Thing ile sinema efsaneleri arasına girmişti. The Thing'i daha önce çizgi roman ve oyun dünyasına adapte edilirken de görmüştük. Özellikle 2002 yılında çıkan oyun halen hafızalardaki yerini koruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum