John Carpenter, The Thing'in Yeniden Çekimini Teyit Etti

Reboot nedir? Neden atılır?

Yaklaşık son beş yıldır Hollywood ciddi bir "yeniden çekim" dönemine girmiş durumda. Yeni fikirler üretemediklerinden mi yoksa eskiden tutmuş kült filmlerin yeniden izleyiciyi sinemaya çekeceğini düşündüklerinden mi bilinmez 2000'ler öncesinde çekilmiş neredeyse tüm kült filmler bu zamanlarda yeniden çekilmeye hazırlanıyor. Korku filmlerinin usuta yönetmeni John Carpenter'ın yönetmenliğini yaptığı 1982 yılında vizyona giren The Thing için de bir yeniden çekim yolda gözüküyor. 

Katıldığı bir soru cevap etkinliğinde The Thing ile ilgili konuşan John Carpenter, "Bence Jason Blum The Thing üzerinde çalışacak. Yapmak istediği The Thing'i yeniden çekmek. Belki ben de buna dahil olabilirim, belki." diyerek Jason Blum'un sahip olduğu Blumhouse Yapım Şirketi'nin yeni bir The Thing filmi üstünde çalıştığını belirtti.

İşin içerisinde John Carpenter gerçekten yer alacaksa yeni nesil The Thing ile ilgili beklentiler biraz daha yükselebilir ancak John Carpenter'ın yönetmediği bir The Thing'in insanları tam anlamıyla mutlu etmesi pek mümkün gözükmüyor. 

YORUMLAR
Srinelli
26 Ağustos 2020 12:33

thing ve prince of darkness dan emin degilim animsayamadim ama divxforever doneminde in the mouth of darkness'i decyhper cevirisiyle seyretmistim. belki barone ye ait olabilir onlar. animsayamadim. saygilar. 

brutalis
25 Ağustos 2020 14:19

YUMMY

Kemal Karslı
25 Ağustos 2020 13:34

İnşallah sevdiğim bir işi daha hiç etmezler.

Kemal Karslı
Kemal Karslı
25 Ağustos 2020 13:39

 

 

doksanlariozleyenadam  

Mesajına yanıtla seçeneği çalışmıyor. O yüzden buraya yazıyorum.

Bahsettiğin film yeniden yapım değil. 1982 yapımı The Thing öncesini anlatan ve sonu ile ilk filme bağlanan Prologue tadında bir film.


doksanlariozleyenadam
25 Ağustos 2020 13:18

//www.imdb.com/title/tt0905372/

zaten yeniden çekilmişti o zaman bu 3. olacak

Parolamı Unuttum