John Madden, 20 Yıl Sonra NFL'in Kapağına Dönüyor

Anısı yaşayacak

NFL tarihinde olduğu kadar oyun dünyasında da adı her zaman anılacak isimlerden biri John Madden. Takvimler 1 Haziran 1988'i gösterdiğinde ortaya çıkan ilk John Madden Football oyunu, yıllar süren bir hanedanın başlangıcı oldu. Uzun yıllar boyunca "Madden" olarak anılacak NFL serisi, tam 20 yıl sonra bir kez daha John Madden kapağına kavuşacak.

Electronic Arts yaptığı resmi açıklamada efsanevi NFL koçu ve yorumcusu John Madden'ın NFL 23'ün yeni kapak yüzü olacağını açıkladı. 2021 yılının Aralık ayında 85 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü spor figürü, NFL serisi ile yaşamaya devam edecek. EA, üç farklı kapak tasarımı ile John Madden adını yeni nesillere de tanıtmak istiyor.

Electronic Arts'ın basın açıklamasına göre NFL 23 ile gelecek bu üç kapak, Madden'ın hayatındaki önemli olayları yansıtacak. Bunlardan ilki 1977'de Oakland Raiders ile gelen Super Bowl galibiyetini, ikincisi Madden'ın yorumcu dönemlerindeki performansını temsil ediyor. All Madden Edition ile gelecek kapak ise, orijinal oyunun kapağının yenilenmiş hali olacak. 

"Thanks, Coach"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum