John Wick 3'te Halle Berry Rüzgarı Esiyor

Kim bu Sofia?

John Wick 3'ün çekimleri kısa bir süre önce başladı. Setten düşen fotoğrafların yanında resmi paylaşımlar da böylece başlamış oldu. Fotoğrafıyla boy gösteren ilk isim ise serinin yeni yüzlerinden Halle Berry oldu.

Keanu Reeves'in hayat verdiği John Wick izleyicilerin favori kahramanları arasına hızlı bir giriş yaptı. İlk filmin büyük ilgi görmesinin ardından hikaye devam etti. Serinin kalite düşürmemesi sayesinde sıra üçüncü filme geldi. Şimdiye kadar paylaşılan detaylardan biliyoruz ki John Wick için kaçaklık dönemi başladı. Winston'ın yardımıyla biraz zaman kazanması ve kaçması mümkün oldu fakat hayatta kalmak hiç kolay olmayacak. O New York'ta hizmet sektörünü kullanarak gizlenirken John Wick 3'te yeni yüzler de göreceğiz. Bunlardan biri de Oscar ödüllü Halle Berry olacak.

Halle Berry'nin üçüncü filmin oyuncu kadrosuna katıldığı kısa bir süre önce belli oldu. Onun karakterine dair bildiklerimiz ise sadece adından ibaret. Sofia'nın kim olduğu, hikayede nasıl bir misyon üstleneceği ve neler yapacağını bilmiyoruz. Paylaşılan ilk fotoğraf ise Sofia'ya yakından bakmamıza olanak sağlıyor. Onu Continental sınırlarında iki köpeğiyle görüyoruz. Paylaşımda ise "Görevde bir kadın" sözleri yer alıyor. Bakalım Berry'nin karakteri John Wick'e dost mu olacak, düşman mı?

Çekimleri tam gaz devam eden John Wick 3'ün 16 Mayıs 2019'da vizyona girmesi bekleniyor. Sofia'nın ilk fotoğrafını ise hemen aşağıda görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum