Joker Filminden Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı

Umutlar halen taze

Çizgi romanlar tarihinin en ikonik karakterlerinden Joker'e bir solo film duyurulduğu zaman hepimiz şaşırmıştık. Zira Batman olmadan bir Joker'i hayal etmek oldukça güç. Ancak Todd Phillips'in yönetmenliğini yapacağı film, duyurulduğu günden bu yana oldukça olumlu bir izlenim yaratmayı başardı. DC filmlerinin üzerindeki kara bulutları kendi filmi için de olsa dağıtmayı başardı. 

Filmle ilgili bu zamana kadar gelen görseller, açıklamalar ve izlediğimiz ilk fragman oldukça güzeldi. Yalnız geçtiğimiz haftalarda Todd Phillips'in yaptığı "film çizgi romanlarla alakalı olmayacak" açıklaması hayranların kafasını biraz karıştırmıştı. Neyse ki filmle ilgili bu açıklama dışında muallakta olan başka bir şey yaşanmadı. Joaquin Phoenix'in başrolünde yer alacağı film için son olarak ise yeni fotoğraflar paylaşıldı. 


Kadrosunda Zazie Beetz, Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron ve Brian Tyree Henry gibi isimlerin de yer aldığı Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Filmin ilk gösterimi ise 5-15 Eylül arasında Kanada'da yapılacak olan Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapılacak. Filmden paylaşılan yeni fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum