Joker Filminin Thomas Wayne'i Brett Cullen oldu

Todd Phillips'in yöneteceği yeni Joker filminde, Batman'in babası belli oldu

Aslında bu rol ilk başta Alec Baldwin'e teklif edilmiş, deneyimli aktör de rolü kabul etmişti. Fakat sonra çıkan zamanlama sıkıntıları nedeniyle rolden affını istedi ve yeni Thomas Wayne Brett Cullen oldu.

Joaquin Phoenix'in Joker'i canlandıracağı yeni filmde Robert De Niro, Zazie Beets, Marc Maron ve Josh Pais gibi önemli isimler de yer alacak. Filmin senaryosu ile ilgili elimizde pek bilgi olmasa da, "suçun palyaço kralı" Joker'in ortaya çıkış hikayesine şahitlik edeceğiz. Todd Phillips'in yazar ekibinde de yer aldığı film 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. 

Şöyle bir bakılınca, Joker gibi gizemli bir karakterin geçmişi olması tuhaf geliyor. Kaldı ki DC, çizgi roman evreni için de bir Joker arkaplanı yaratmaya çalışmış fakat bu durum hayranlar tarafından pek takdir edilmemişti. Zira 3 farklı Joker olduğunu öğrenmek kafalarda soru işaretlerine yol açmıştı. Bu filmde Joker'in bir de adı var! Arthur Fleck ismi bundan sonra Joker ile yan yana olacak gibi gözüküyor. Bakalım tüm kurgu evrenleri içerisindeki "en iyi" kötü adamlardan birisi olan Joker'in geçmişi beyaz perdede nasıl duracak? Ya işler DC adına sarpa sarmaya devam edecek, ya da yeni Joker bize ilham verecek...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum