Joker'in Filminde Thomas Wayne'i Alec Baldwin Canlandıracak [Güncellendi]

Thomas Wayne'e bak, Batman'i al.

Güncelleme: Alec Baldwin film kadrosundan ayrıldığını açıkladı, sebep olarak takvimlerin uyuşmamasını göstermiş ama arkasında başka bir neden olabilir tabii ki.

Haberin orijinalini aşağıda bulabilirsiniz:

- o -

Gelecek yıl vizyona girecek ancak henüz adı sanı belli olmayan yeni Joker filminin kadrosuna bir aktör daha katıldı. Filmdeki 'Batman' rolünü henüz kimin kapacağı belli olmasa da Batman'in babası şimdiden belli oldu. 

Batman'in babası olarak tanıdığımız Thomas Wayne'i Oscar adayı oyuncu Alec Baldwin canlandıracak. Filmin genel kadrosu şu anda bile Baldwin haricinde de birçok yüksek profilli oyuncudan oluşuyor (filmde Robert de Niro, Deadpool 2'den Zazie Beetz ve Glow'dan Marc Maron da rol alacak)

Birkaç ay içerisinde göreceğimiz yapım - birçok Batman filminde başrol olmasa da ana karakterden daha fazla gördüğümüz - Joker'e doğrudan odaklanan ilk yapım olacak. Filmdeki Joker başrolünüyse önceden de değindiğimiz üzere Joaquin Phoenix çoktan kaptı bile. 

Joker'i yalnızca 15 dakika civarı gösteren 'Suicide Squad' ve tam bir hayal kırıklığı olan 'Killing Joke' animasyonundan sonra bu film umuyoruz bünyelerimize ilaç gibi gelir. Henüz ismi bile belli olmayan Joker filminin vizyon tarihi: 4 Ekim 2019.

Kısacası filmden beklentilerimiz oldukça yüksek. Ancak görmeyi ummadığımız tek bir şey var: Yaklaşık 230 kere izlediğimiz yeni bir Thomas Wayne'in vurulma sahnesi... Rica ediyor, hatta yalvarıyoruz! :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum