Jon Snow'un Babası Belli Oldu

Hepimiz rahatladık

Senelerdir sürüp giden, hakkında teoriler parçalanan gizem nihayet ortaya çıktı!

Öncelikle uyarıyorum, dev spoiler içeriyor bu haber. Son bölümü izlemeyenler, diziyi izleyip herhangi bir ekstra bilgi ile ilgilenmeyenler hemen çıksın ana sayfaya dönsün. Çünkü bütün dengeleri değiştirecek bir bilgi yer alıyor bir sonraki paragrafta.

Bildiğiniz gibi Game of Thrones'un son bölümünde Jon Snow'un annesinin Lyanna Stark olduğunu öğrenmiştik. HBO resmi sitesinden yayımladığı görsel ile de babasını açıkladı. Sıkı durun, Jon Snow'un babası Rhaegar Targaryen! R+L=J teorisi de doğrulanmış oldu böylece.

Tabii teorileri takip edenler bu olayın gerçekleşmesini bekliyordu. Sonuçta kitaplarda ve dizide Rhaegar ve Lyanna arasındaki aşk belirtilmişti. Bu durumda Jon Snow, Demir Taht'ın tek gerç varisi olmuş durumda. Halası Daenerys Targaryen'den daha büyük hakka sahip çünkü babası Rhaegar prensti ve doğal olarak saltanat kanunları gereğince Rhaegar öldükten sonra hayattaki en büyük çocuğu kral oluyor. 

Bütün bu hikayeler son iki sezonda nasıl anlatılacak o merak konusu. Çünkü yapımcılar önümüzdeki iki sezonda toplam en fazla 15 bölüm olacağını açıkladılar. Bölüm adeti üzerinden değil toplam anlatılacak hikaye süresi üzerinden bu sonuca varmışlar. Yani önümüzde bütün her şeyin çözümlenmesi için en az 13, en fazla 15 bölüm var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum