Jumanji'nin Devam Filmi Kadrosuna Danny Glover'ı Kattı

Yeni film nerede geçecek?!

Ufukta yeni bir Jumanji filmi var. Adı henüz belli değil fakat kadrosuna katılan oyuncular her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerdeAwkwafina'yı da kadrosuna katan filmin son transferi deneyimli aktör Danny Glover oldu.

İlk filmin büyük yıldızları, The Rock, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan ve Nick Jonas'ın da devam filminde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Filmin bir ilginç ve güzel transferi de Danny De Vito! Jumanji'nin kadrosunun böylesine genişlemesine en çok sevinen isimlerden birisi de The Rock olmuş. "Awkwafina'dan Danny DeVito'ya ve şimdi benim aksiyon kahramanlarımdan Danny Glover, bu kadar başarılı aktörle bir arada çalışacak olmak harika. Pek çok efsane gelip bizim Jumanji Evrenimizde yer alıyor bu harika bir şey." diyen Dwayne Johnson, durumdan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Jumanji'nin ilk geri dönüş filmi olan Welcome to the Jungle 1 milyar dolara yakın bir gişe ile sinema tarihinin en çok gişe yapan 50 filmi arasına girmeyi başarmıştı. Bu büyük başarı da doğal olarak devam filminin önünü açmıştı. Yeni Jumanji filminin 2019 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum