Jumanji'nin İlk Fragmanında Bir Atari Ekibimizi Yutuyor!

Ben olsam Ruby Roundhouse'u seçerdim

Yeni Jumanji filminin bir video oyununun içinde geçeceğini biliyorduk ama bu kadar şirin olmasını beklemiyordum açıkçası. Filmin yayınlanan ilk fragmanı adeta bizi gayet de keyifli, eğlencelik bir filmin beklediğinin göstergesi olmuş. Elbette ilk filmin seviyesini yaklaşmasını beklememek lazım, bu her şeyden önce Robin Williams üstadın anısına saygısızlık olur. Ama öyle çıtır bir film olarak değerlendirilirse fena gözükmediğini söylemem lazım. Fragmana Guns N' Roses'ın efsane parçası Welcome to the Jungle da acayip yakışmış.

Fagmanın başında bir lisedeyiz ve kendilerini Jumanji'nin içinde bulacak karakterlerimizi tanıyoruz. Bu gençlerden biri sporcu, biri süslü mü süslü, okulun popüler kızlarından biri, biri tam ir inek öğrenci, ama sonuncu kızın tam olarak neyi temsil ettiğini anlayamadım açıkçası. Bu arkadaşlar okulun bodrumunu temizleme cezası alıyorlar ve orada karşılaştıkları eski bir ataride oyun oynamaya karar veriyorlar. Herkes istediği karakteri seçiyor, süslü kızımız ise "bol kıvrımlı bir dahi" olduğunu düşündüğü Profesör Shelly Oberon'u. Halbuki Oberon'u Jack Black canlandırıyor ama doğruya doğru, göbek de kıvrımdan sayılır :)

Filmde avatarları Dwayne 'The Rock' Johnson, Kevin Heart, Jack Black ve güzeller güzeli Karen Gillian canlandırıyor. Yönetmenliği Jake Kasdan'ın üstlendiği film ülkemizde 29 Aralık 2017 tarihinde vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum