Jumanji: The Next Level'ın İlk Yorumları Twitter'a Düştü

Yeni bölüm, yeni zorluklar

1995 yılında başrolünde Robin Williams'ın yer aldığı Jumanji filmi özellikle bir nesil tarafından oldukça beğenilmişti. Aradan uzun yıllar geçti ve Jumanji bambaşka bir konsept ile ve yeni oyuncularıyla birlikte 2017 yılında yeniden çekildi. Jake Kasdan'ın yönetmenliğindeki ilk film Welcome to the Jungle genel olarak beğenildi ve ikinci film The Next Level için hazırlıklar başladı. Kadrosunda Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan ve Kevin Hart gibi isimleri barındıran yeni filmin ilk gösterimi Amerika'da yapıldı ve eleştirmenler ilk yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Brandon Davis (ComicBook): Jumanji: The Next Level oldukça eğlenceli olmuş. Herhangi bir oyuncuyu diğerlerinin önüne koymak imkansız. Film hiç beklemediğiniz bir duygusallığı da içeriyor. Herkes gerçekten çok komikti.

Maude Garrett (Geekbomb): Jumanji'nin devam filmi The Next Level, sadece birkaç devam serisinin yapabileceği şeyleri yapmış. Film en az ilki kadar güzel, hatta belki ilkinden daha bile iyi. Neyin eğlenceli olduğunu koruyup bunun üstüne koyabilmişler. Yapılan şahane değişimler beni çok sefer sesli güldürdü. İzlemeye değer. 

Rebecca Brayton (WatchMojo): Jumanji: The Next Level gösteriminden henüz çıktım. Süper eğlenceli, yüksek tempolu ve daha duygusal anlar vardı. Bana göre ilk film Jack Black'e aitti ancak bu film Kevin Hart'a ait olmuş. Fakat şunu söyleyeyim herkes yine her zamanki gibi şahaneydi. Ayrıca sizi bekleyen şahane sürprizler de var!

Peri Nemiroff (Collider): Vücut değiştirme filmleri gerçekten harika hele ki bunu Jumanji: The Next Level gibi A+ seviyede yapan bir film olunca. Aksiyon oldukça eğlenceliydi ayrıca ben Johnson, Hart, Gillan ve Black'ın bu formatta oynamalarını saatlerce izleyebilirim ve şimdi bir de Awkwafina var! Ekibe harika bir katkı sağlamış!

Sean O'Connell (CinemaBlend): Bu yeni Jumanji: The Next Level filmi bazı büyük sürprizler barındırıyor, ayrıca oldukça fazla hikaye de var, bunları keşfetmek oldukça eğlenceli. Oyuna geri dönmenin en güzel nedeni mi? Kevin Hart bir anda Danny Glover'a dönüşüyor, bu espri beni oldukça uzun süre çok güldürmeyi başardı.

Yorumlara bakınca yeni nesil Jumanji, ilk filmde yakaladığı nispeten başarılı atmosferi devam filminde geliştirmeye başarmış, filmden çıkan insanların ortak kanısı oldukça eğlenceli olduğu yönünde. Zaten konu ve kadrosu itibariyle de film macera/komedi türünde başarılı olmaya çok müsait Jumanji: The Next Level filmi ülkemizde 13 Aralık'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum