Just Cause 4'ün 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Just Cause 3 gibi

Avalanche Studios, Gamescom'da Just Cause 4 sunumunda gösterilen 20 dakikalık oynanış videosunu YouTube'a yükleyerek herkesle paylaştı, böylece biz de oyunun canlı oynanış görüntülerinin nasıl olduğunu görme şansı elde ettik. Tabii çoğunlukla kameranın zahmet edip oyunun yönetmeni Francesco Antolini'ye odaklanmadığı anlarla yetinmek zorunda kaldık ama olsun.

Antolini'nin sunumda dikkat çektiği bir nokta var. Just Cause 4'ün haritası yalnızca acayip büyük olmakla kalmıyor, önceki oyunlara göre çok daha fazla çeşitlilik sunuyormuş. Zaten bunu oyun haritası yayınlandığında da görmüştük. Just Cause 4'ün haritası dört farklı biyoma ayrılıyor ve bu dört biyom da kendine has coğrafyaya, hava koşullarına ve tehlikelere sahip. Yine de seyrettiğim bu video öyle pek de heyecan uyandıracak tarzda bir video olmamış, şimdilik ortada Just Cause 3'ü alıp yeni haritaya koymuşlar gibi bir oyun var. Grafiklerde de öyle aman aman bir gelişme görmek çok zor.

Elbette siz de videoyu izleyin, kendi yorumunuzu yapın derim ama sanki Just Cause 4, serinin amansız hayranları dışında çok da ilgi görecekmiş gibime gelmedi benim.

Just Cause 4, 4 Aralık'ta PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum