Justice League: Director's Cut'ın Fragmanı Yeniden Yayınlandı

Bu sefer telifi almışlardır, değil mi?

Yakın dönemin en ilginç sinema olaylarından birisi DC/WB ortaklığından çıkan Justice League filminde yaşandı. Filmin vizyona giren hali hiç beğenilmeyince, "aslında bir orijinal versiyon var ve onun da adı Snyder Cut!" diye bir kampanya başladı ve sonuca da ulaştı. 2021 yılında HBO Max üzerinden yayınlanacak olan Justice League: Snyder Cut'tan ilk fragmanı geride bıraktığımız Ağustos ayında izlemiştik, ancak fragmanda çalan Hallelujah şarkısının telifi nedeniyle fragman yayından kaldırılmıştı. Warner Bros. telf sorunlarını çözmüş olacak ki güncellenmiş bir fragmanı aynı şarkı eşliğinde yeniden paylaşmış.

"Sadece biz varız ve birlikteyiz. Tüm ihtiyacımız olan da bu." açıklamasıyla paylaşılan fragmanda yine tüm karakterlerin ayrı ayrı kısımları yer alıyor. Ayrıca yeni görüntülerle birlikte DCEU'nun nasıl bir noktaya geldiği hakkında da daha net bir fikir sahibi oluyoruz.

Aquaman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg ve Superman'i gördüğümüz fragmana ek olarak Martian Manhunter'ın da kadroya dahil olacağını biliyoruz. Bireysel ilerledikten sonra sonda verilen birlik mesajı da filmin temasını belli ediyor. Yenilenmiş Justice League filminin yönetmen eli değmiş hali de hayranları mutlu etmezse, DC/WB ortaklığını epey zor günler bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum