Justice League: Snyder Cut'ın Yayın Tarihi Açıklandı

Bir senecik kaldı

DC FanDome etkinliğinde uzun zamandır beklenen Justice League: Snyder Cut'ın ilk fragmanını da görmüş olduk. Halelujah temalı fragmanda yeni kötü adam Darkseid'ı da gördük. Değişmiş atmosferin farkına vardık ve Iris West gibi yeni karakterleri de ilk defa görmüş olduk. Joss Whedon'un vizyona giren versiyonuna nazaran daha karanlık bir atmosfere sahip olacak filmde birlik duygusu da daha ön planda olacak gibi gözüküyor. 

Film, HBO Max üzerinden yayınlanacak ve yaklaşık dört saat sürecek. Yeni gelen bilgilere göre film 5 Eylül 2021'de karşımıza çıkacak.

Yaklaşık bir yıl daha bekleyeceğimiz Snyder Cut için yayınlanan ilk fragman beklentileri daha da yukarı çekmiş durumda. Zaten fragmanın yayınlanmasından beri sosyal medyada hayranlar heyecan çığlıkları atmaya başladı. The Batman ile birlikte rüzgarı da arkasına alan DC/WB ortaklığı umarım bu yeni dönem de eski hatalarından ciddi dersler çıkarmıştır. Çünkü bu kadar heyecanlanmış hayranları bir kez daha hayal kırıklığına uğratmak, hem maddi hem de manevi olarak ciddi zararlara yol açacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum