Justice League: Snyder Cut'ta Jenerik Sonrası Sahne Olmayacak

4 saat üstüne isabet olmuş

Zack Snyder, yaşadığı trajik olayların ardından yeniden DC için kamera karşısına geçti ve yarım kalan hikayeyi tamamlamaya hazırlanıyor. Film kadrosundaki oyuncularla beraber çok ciddi bir hayran desteğiyle de son rötüşları yapılan Justice League: Snyder Cut'ı 2021 yılında izleyeceğiz. Hatta Zack Snyder, son günlerde filmin sadece HBO Max üzerinden yayınlanmasını istemiyor, başarılı yönetmen filmini sinemalarda da görmek istiyor. Snyder Cut'ın gidişatıyla ilgili bir soru cevap etkinliğine katılan Zack Snyder önemli açıklamalarda bulundu.

Filmin yaklaşık dört saat süreceğini teyit eden Snyder, bu süreye ek olacak bir sahnenin filmde yer almayacağını kesin bir dille söyledi. Yani yeni Justice League'de bir jenerik sonrası sahne olmayacak. Hatırlayacağınız üzere Joss Whedon'un versiyonunda Jesse Eisenberg'in canlandırdığı Lex Luthor'u bir yatta Joe Manganiello'nun canlandırdığı Deathstroke/Slade Wilson ile birlikte görmüştük. Aslında bu sahne Snyder'in planları doğrultusunda çekilmişti. Çünkü işler yolunda gitseydi bir sonraki Ben Affleck'in Batman filminde Deathstroke'u baş kötü olarak görecektik. Ayrıca Lex Luthor'un temelini attığı bir Injustice League de DCEU'nun bir parçası olacaktı.

Aynı etkinlikte Snyder Cut'ını görsel efektlerinin yüzde yetmiş beş oranında tamamlandığı da açıklandı. Yeni versiyonda tamamen CGI olarak Darkseid'ı ve DeSaad'ı kötü karakterler olarak izleyeceğiz. Ayrıca Ray Fisher'ın canlandırdığı Cyborg karakteri de çoğunlukla CGI olarak filmde yer alacak. 2017'de vizyona giren filmde Snyder'ın çektiği sadece bir Cyborg sahnesi kullanılmıştı, bu yeni ve uzun versiyonda bol bol Cyborg sahnesi izleyeceğiz gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum