Kara Kule'den Yeni Fragman Geldi - Ölüm Daima Kazanır

Ağustos gelse de film düzgün olmuş mu görsek

Stephen King'in ölümsüz eserinden uyarlanan Kara Kule'nin vizyon tarihi yaklaştıkça fragmanların ve TV spotlarının sayısı da artmaya başlayacak diye tahmin ediyorduk ki yeni yayınlanan fragman da bu düşüncemizi destekler nitelikte.

Silahşörün Mirası ismindeki bu fragman, daha önce yayınlananlardan farklı çünkü bu sefer filmden görüntülerin yanı sıra, filmin başrol oyuncuları Idris Elba ve Matthew McConaughey de karakterleri hakkında konuşuyorlar ve sonra da ekrana büyük üstad Stephen King çıkıyor. King kısa da olsa filmden ve aktörlerin performasından ne kadar gurur duyduğunu anlatıyor. Benim hala daha film hakkında kuvvetli çekincelerim var, Kara Kule efsanesini okumamış olanlar için pek sorun olmasa da seriye hakim olanların fazlaca eksik ve atlanmış yan göreceklerini düşünüyorum çünkü. Umarım yanılıyorumdur demek istiyorum.

> The Dark Tower TV Spotları Yayınlanmaya Başladı

Filmde Idris Elba Silahşörü, Matthew McConaughey ise Siyahlı Adam'ı canlandırıyor. Zaten o meşhur cümleyi söyleyen de Siyahlı Adam'ın ta kendisi: "Yaklaşan şeyi durduramazsın. Ölüm her zaman kazanır."

Nikolaj Arcel'in yönetmenliğini üstlendiği film 4 Ağustos'ta vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum