The Dark Tower TV Spotları Yayınlanmaya Başladı

O Kule buraya gelecek!

Benim şahsen pek de umutlu olmadığım The Dark Tower Ağustos ayı başında vizyona girecek. Hatırlarsanız filmin resmi fragmanı karışık tepkiler almış, özellikle de roman serisini okumuş olanlar fragmanda gördükleri sahnelerden hiç de tatmin olmamıştı. Fragmanın romanları okumamış olanlar için de biraz muğlak kaldığını söylemeliyim, konusunun tam olarak ne olduğunu anlamak hiç de kolay değildi.

İşte şimdi de filmin üç farklı TV spotu yayınlanmaya başladı. Idris Elba bir kez daha silahlarını çekiyor, Matthew McConaughey bir kez daha tehditler savuruyor.

İlk spot Siyahlı Adam'ı konu alıyor ve kendisi Roland'a sesleniyor. "Savaş bitti eski dostum. Sevdiğin herkes benim elimden ölümü tattı. Ne yaparsan yap Kule düşecek. Ölüm her zaman kazanır" diyerek kötü adam olmanın nasıl bir şey olduğuna dair ipuçları veriyor bize de.

İkinci spotun ismi Şövalye. Bu spotta da Roland'ı yine bolca ateş ederken seyrediyoruz. Burada Idris Elba'nın söylediği cümleler Kara Kule'deki meşhur Silahşör Öğretisi'nin kısaltılmış versiyonu. Belki merak edersiniz diye bu harika öğretiyi yazayım size:

Ben elimle nişan almam. Eliyle nişan alan biri babasının yüzünü unutmuş demektir. Ben gözlerimle nişan alırım.

Ben elimle ateş etmem. Eliyle ateş eden biri babasının yüzünü unutmuş demektir. Ben aklımla ateş ederim.

Ben silahımla öldürmem. Silahıyla öldüren biri babasının yüzünü unutmuş demektir. Ben kalbimle öldürürüm.

Dünya ismindeki üçüncü spot ise biraz daha hikayeyi açıklamaya yönelik ama tabi 30 saniyede bunu başarmak da pek mümkün değil. Bu spotta da daha çok New York'tan sahneler görüyoruz.

Filmin vizyon tarihi 4 Ağustos. Nikolaj Arkel'in yönettiği filmin başrollerinde Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnickve Tom Taylor bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum