Karanlığın Arkasındaki Gelecek: Fortnite'ın Yeni Sezon Fragmanı Sızdı

Yeni harita ve çok daha fazlası

Fortnite evreni bir karadeliğin içerisine çekileli neredeyse 48 saat oluyor. İnternet alemi olayın şokunu atlatmış olsa da oyunun resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan canlı yayını hala 12 bin kişi izliyor. Fakat karadeliğin arkasındaki geleceği merak eden herkes, dün sızdırılan bir fragman ile istedikleri cevabı almayı başardı.

Chapter 2 Season 1 olarak adlandırılacak yeni sezonda pek çok değişim gözlemlenebiliyor. Battle Pass sisteminin daha ödüllendirici olacağı bahsedilen videoda, düşen takım arkadaşlarımızı kaldırabileceğimiz bir mekanik de göze çarpıyor. Balık tutabileceğimiz yeni haritada su altına da dalma imkanımız olacak.


Dikkat çeken detaylardan biri de sandıklardan çıkan loot sayısı oluyor. Pek çok profesyonel oyuncu bu değişimin oyunun içerisinde büyük bir etki yaratabileceğinin altını çizmiş. Fragmanın içerisinde vurgulanan diğer yeni özellik ise seviye atlamanın farklı yolları oluyor. Örneğin materyal toplarken ya da yapı inşa ederken tecrübe puanı kasabilmek mümkün hale gelmiş.

Epic Games'in sızdırılan fragmanın paylaşımına izin verdiğini de belirtelim. Öte yandan bugün sızdırılan hikaye fragmanını -şimdilik- haber içerisinde paylaşamıyoruz. Fakat bu eğlenceli fragmanı kolayca Twitter ve YouTube üzerinde bulabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum