Advertisement

Kayıp Denizaltı, Iron Lung'ın Satışlarını Patlattı

Szymanski şaşkın

Eminim okuyucularımızın tamamı, Ocean Gate'e ait Titan isimli denizaltının haberlerini takip ediyordur. Etmeyenler için biz de konuyla ilgili bir dosya hazırlamaya başladık hiç merak etmeyin. Fakat kısaca özet geçmek gerekirse Titanik'in batığını yakından görmek isteyen bir grup insan, seyahatlerini gerçekleştirdikleri bir denizaltı ile kaybolmuş durumda.

Tüm dünya bunu konuşurken, denizaltında geçen bir korku oyunu olan Iron Lung'ın satışları tavana vurmuş durumda. Çok problemli bir denizaltının içerisinde, kan okyanuslarının dibini fotoğraflamaya çalıştığınız Iron Lung adeta ikinci baharını yaşıyor. Oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı ilk günlerine yaklaştı.

David Szymanski'nin her oyunu, benim de içinde bulunduğum bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Iron Lung da bu oyunlardan farksız. Kendisine has bir hikayesi olan oyunun kayıp Titan ile ortak noktaları da bulunuyor...

Yine de Szymanski durumdan pek memnun değil ve şaşırmış halde. Dün gönderdiği tweet'te oyunun 100 eş zamanlı oyuncuyu geçtiğini gösteren geliştirici, oyuncuların ilgisini anlayabildiğini söylüyor. Fakat geliştiriciye göre denizaltında bulunan insanların durumu oldukça korkutucu.

"Iron Lung'ı en kötü kabuslarımı hayal ederek geliştirdim. İnsanların gerçekten bu kabus içerisinde yaşıyor olması, kendi kararları dahi olsa, çok korkutucu."

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum