Keanu Reeves, John Wick'i Canlandırmaya Devam Etmek İstiyor

Nasılsa yaşlanmıyor...

Keanu Reeves'in hiç yaşlanmayan hali uzun zamandır çeşitli aksiyon filmleriyle karşımıza çıkıyor. Matrix serisiyle gönüllere kazınan Reeves, ustalık döneminde de karşımıza John Wick serisiyle çıktı. Görünüşe göre çıkmaya da devam edecek gibi gözüküyor.

Mayıs ayında çıkacak olan serinin üçüncü filmi Parabellum, serinin son filmi olmayacak gibi duruyor. Serinin yıldızı Keanu Reeves son olarak yaptıtğı açıklamalarda karakteri oynamaktan son derece mutlu olduğunu ve John Wick'i canlandırabildiği sürece bu işi yapmak istediğini belirtti. Konu hakkında GQ'ya konuşan Reeves, "Bacaklarım beni taşıdığı sürece ve izleyiciler bunu talep ettiği sürece yapacağım. Bu zamana kadar kariyerimin geleceği hakkında oturup hiç düşünmedim, ne olacağına hiç bakmadım. Ta ki işler gerçekleşene kadar." diyerek John Wick'e devam etmek istediğini açıkça belirtti. Zaten 2018'in son döneminde filmin yönetmeni Chad Stahelski'de daha fazla John Wick filmi istediklerini açık bir dille belirtmişti.

17 Mayıs'ta vizyona girecek olan John Wick 3'ün yayınlanan ilk fragmanına buradan, ikinci fragmanına ise buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım üçüncü filmin ardından hikayede hangi açık kapılar kalacak ki, Keanu Reeves yeniden John Wick olarak karşımıza çıkabilecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum