Advertisement

Kenobi Dizisinden Sonra Daha Fazla Darth Vader Görebiliriz

Hayden Christensen rolü bırakmak istemiyor

Sinema tarihinin en ikonik kötü adamı Darth Vader olmasaydı Star Wars belki de bugün bu popülerliğe sahip olamayabilirdi. 1977 yılından bu yana dünyayı kasıp kavuran Vader'ı çocukluğundan itibaren her döneminde görme şansına erişmiştik. Ancak Disney anlaşması sonrası daha fazla Darth Vader göreceğimizi hepimiz biliyorduk. Obi-Wan Kenobi dizisiyle birlikte uzun bir aradan sonra yeniden Anakin Skywalker/Darth Vader'ı canlandıracak olan Hayden Christensen de bunun farkında ve anlatılacak daha fazla Darth Vader macerası olduğunu düşünüyor. 

"Vader'ın hikayesini genişletmek gerekiyor. Bence görülmesi gereken daha fazla şey var. Ancak şunu söylemem gerekiyor ki geri dönüp yeniden bunu yapmak muhteşem bir ayrıcalık. Bu projenin bir parçası olmak da öyle." diyen Christensen'in hangi hikayelerden bahsettiğini merak ediyorum. Koskoca bir Clone Wars külliyatı parmaklarımızın ucunda duruyor, Rebels dizisinde de Vader'ı görmüştük. Filmlerden bahsetmeye bile gerek yok. Tamam hepimiz Vader'ı gerçekten çok seviyoruz ama artık yeni veya Kenobi gibi çok fazla anlatılmamış, kıyıda köşede bizi bekleyen konulara yönelsek daha iyi olur gibi geliyor. 

Tabii bir Darth Vader solo dizisi çıkarsa yine oturup ışın kılıçlarımız elimizde heyecanla izleyeceğiz ama ben artık Star Wars adına farklı şeyler görmek istiyorum. Skywalker Saga bitti diye sevinirken bütün dizileri, filmleri ara dönemlerde harcamak biraz hayal kırıklığına yol açtı. Gerçi yeni bir şey ortaya çıktığında son üçleme gibi bir facia gördüğümüz için Disney'in çekincesini de biraz anlayabiliyorum. Bakalım ne zaman Disney'den Star Wars adına farklı ve yeni bir proje haberi alacağız? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum