Kentucky Road Zero'nun Hikayesi Nihayet Tamamlanıyor

7 senelik yolculuk

Kentucky Road Zero'nun beşinci ve son bölümü 28 Ocak'ta PC oyuncularıyla buluşacak ve 2013'te başlayıp yedi süren bu tuhaf yolculuk nihayet sona erecek.

Oyunun bu son bölümüyle ilgili duyurunun yapılması sürpriz oldu diyebiliriz, çünkü oyunun dördüncü bölümü 2016 yılında yayınlanmış ve sonrasında tekrar sessizliğe bürünülmüştü. Hatta oyunun Steam sayfasındaki incelemeleri okursanız olumsuz yorum yapanların ortak görüşü bölümler arasında bu kadar uzun süre olunca hikayenin de unutuluyor olması, hatta oyunun geliştiricisi Cardboard Computer son bölüm hakkında hiçbir duyuru yapmadığı için 'devam edecek mi, etmeyecek mi' bilinmemesiydi. Ama bunun dışında inceleme ve yorumlar gayet olumlu.

Kentucky Road Zero tuhaf bir oyun, değişik bir hikaye anlatıyor ama bunu kendine has bir şekilde yapıyor. Videolarından veya fragmanlarından oyunu anlamak çok da mümkün değil, Twin Peaks gibi farklı bir tecrübe.

Zaten aşağıdaki son bölümün fragmanını seyredince de bu yüzden pek bir şey anlamayacaksınız :)

Ama her ne olursa olsun, yedi senelik bu maceranın sona eriyor olması bile güzel. İndirim dönemlerinde kovalayıp bir şans vermenizi öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum