Kerbal Space Program'ın Yapımcılarından Yeni Oyun Geliyor

Kerbal 2'yi bir çıkarsaydınız önce...

Haberi okurken aklınıza sürekli Kerbal Space Program 2'nin geleceğini biliyorum. Yine de size hikayeyi şöyle bir özetlemek isterim. 2020'nin ilk günlerinde kurulan Intercept Games, Kerbal Space Program 2'yi geliştirme sürecini üstlendi. Aslında bu stüdyo, Star Theory Games'in isim değiştirmiş hali gibi görünüyordu zira en önemli isimler direkt olarak bu stüdyoya geçirilmişti.

2021 yılının Mart ayında Intercept Games imzasıyla çıkış yapmasını beklediğimiz Kerbal Space Program 2, o günden beri sayısız erteleme aldı. En nihayetinde oyunun çıkış tarihi 2023 yılına kadar ertelenmiş oldu. Fakat Intercept Games, daha Kerbal 2'yi bitirmeden yeni bir projeye başlıyor.

İş ilanlarına bakılırsa ekip yeni bir "bilim tabanlı macera oyunu" üzerinde çalışıyor. İş ilanlarının açıklamalarında "uzay keşfi, roket, dünya kurma" gibi özel konulara merakı olan geliştiriciler öncelikli olacak. Aynı zamanda Unreal Engine, Gaea, World Creator ya da World Machine gibi programlarda uzmanlığı olan adaylar tercih edilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum