Kevin Feige, Star Wars/MCU Bir Araya Gelme Hayallerini Suya Düşürdü

Hayal de bir yere kadar...

Disney'in elinde yayın haklarına şöyle bir bakınca akla çok acayip fikirler geliyor. Işın kılıçlı bir Mickey Mouse ya da binadan binaya ağ atan bir Goofy yapmak isteseler önleri tamamen açık. Tabii bunlar işin biraz komik kısımları. Star Wars haklarının alınmasıyla birlikte bazı hayranlardan oldukça tuhaf bir Star Wars/MCU crossoverı (bir araya gelmesi) isteği var. Birbirinden çok alakasız bu evrenin aynı potada eritilmesi hikaye olarak imkansızken, prodüksiyon olarak da imkansıza yakın bir durum. 

Marvel Sinematik Evreni'nin büyük patronu Kevin Feige'in bir Star Wars filmi yapacağını öğrendikten sonra ise "bu tuhaf hayal gerçek mi oluyor?!" diye çok fazla soru ortaya çıkmıştı. Neyse ki Kevin Feige akıl ve mantığın sesini dinleyen bir insan ve böyle bir şeyin olmayacağını açık bir dille anlattı. "Gerçeklik diyarında 20 sene içerisinde böyle bir şey olmayacak. Olması için bir sebep de yok." diyen Feige bazı hayranların hayallerini suya düşürse de aklı selim Marvel ve Star Wars severleri epey sevindirdi.

İşin biraz uç fantezi kısmına kaçınca Marvel ve Star Wars'ın bir araya gelmesinden epey tuhaf şeyler çıkartabiliriz. Bunun bir film olması imkansıza yakın olsa da bence günün birinde bu tarzda bir çizgi film izleme ihtimalimiz ciddi şekilde var. Hele şu Disney+ biraz daha büyüsün, böyle bir crossover hikayenin yaratacağı etkiyi Disney de bir noktada tartmak isteyecektir. Şimdilik Disney adına çok sayıda evreni bir arada barındıran en büyük şey halen Kingdom Hearts serisi. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum