Kevin Feige, X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün Dönüşüyle İlgili Konuştu

Dr. Doom geliyor mu ondan haber ver Feige Ağabey!

Disney, Marvel'ın film haklarını almadan önce Fox çoktan X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün film haklarını almıştı. Fantastik Dörtlü için yaptıkları filmler başarılı olmasa da, iyi kötü ortaya bir X-Men Sinematik Evreni çıkarmayı başarmışlardı. Lakin artık bu iki devasa çizgi roman markası da yeniden Marvel'ın elinde. MCU sonunda X-Men ve F4'ü kullanabilecek.

MCU'nun başında yer alan Kevin Feige daha önceden yaptığı açıklamalarda kafasındaki X-Men projelerinden biraz bahsetmişti. Variety'e konuşan Kevin Feige, iki markanın da eve dönmesinden çok mutlu olduğunu belirtti. "Genele baktığınızda bu harika bir durum ve bu karakterlerin eve dönmesini hissedebiliyorsunuz. Diğer tüm markalara sahip olmak güzel bir his. Bence tüm değerlere erişimimiz olması gerekiyor. Düşünün eğer Donald Duck başka bir stüdyonun elinde olsaydı ya da Goofy veya Moana başka yerlerde olsaydı ve onlara sizin değilmiş gibi erişemiyor olsaydınız durum çok kötü olurdu." şeklinde konuşan Feige, Disney'e selam çakmayı da ihmal etmemiş.

MCU'nun şu an için gelecek planında bilinen bir X-Men veya Fantastik Dörtlü planı yer almıyor. Hatta bu iki ekibin nasıl MCU'ya dahil olacağı bile netlik kazanmış değil. Bütün MCU boyunca hiç yer almayan mutantlar nasıl olacak da onca zamanın ardından ortaya çıkacak sadece bunun teorileri bile baya zaman alacak gibi gözüküyor. Bakalım MCU'nun yeni transferleri Disney'e de istediği başarıları getirebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum