Kickstarter Bereketi Beklentileri Aştı

Torment: Tides of Numenera ve Shroud of the Avatar’a gelen destek belli oldu.

İsimlerinin zikredilmesi bile oyuncuların kanlarını kaynatmaya yetecek iki oyun Torment ve Shroud of the Avatar’a gelen Kickstarter desteği belli oldu. Toplanan paranın yapımcıların koyduğu hedefi aşması her iki tarafın da yüzünü güldürmüşe benziyor.

Planescape Torment’in ruh ikizi Torment: Tides Numenera $1 milyona hemen ulaşarak rekor kırmıştı (sonradan bu rekoru kaybetti). Fakat oyun şimdi yeni bir rekora imza atarak Kickstarter’da bir oyun için toplanan en yüksek rakama ulaştı. Yapımcıların hedefi $900.000 iken oyunun destekçileri Torment’e $4 milyonluk bir destekle oyuna olan aşklarını gösterdiler.

Öte yandan Ultima Online’in yapımcısı, uzay turisti (Titanic enkazını bile ziyaret etmiş insan, kısacası para babası), piyasanın eski tüfeklerinden |Richard Garriott|’un yeni oyunu Shroud of Avatar için hedeflenen $1 milyonluk miktar $2 milyona çok yakın bir meblağda durarak beklentilerin ötesine geçmeyi başardı. Garriott’un bütün destekçilere teşekkür etmesinden sonra iyi haberlerin ardı arkası kesilmedi.

Öncelikle oyunun 2014 Ekim’de çıkmasının hedeflendiği ve bu yılsonunda oyunun destekçileri için ‘Alfa’ sürümü testi açılacağı müjdesi verildi. Son olarak sıkı durun; Ejderha Mızrağı ve Ölüm Kapısı gibi ünlü serilerin yanında Starcraft “Speed of Darkness”ta da imzası bulunan Tracy Hickman yapım ekibine katıldı.

İki oyunun büyük Kickstarter başarısından sonra gözümüzün kulağımızın yeni gelecek haberler için onlarda olduğunu belirtmemiz gerekli

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum