Killing Floor Bedava - Hemen Kapın!

Oynamam diye düşünmeyin, alın gitsin

Farkındayım, hepimiz Steam yaz indirimleri için resmen dakika saydık, indirimler başlar başlamaz Steam'e üşüştük, sunucuları çökerttik. Sonrasındaysa düşük indirim miktarları ile bir güzel hayal kırıklığına uğradık. Açıkçası kendi adıma konuşacak olursam istek listemdeki çoğu oyunun %10, %15 indirime girmiş olması bu indirim döneminden pek faydalanamayacağım anlamına geliyordu.

E o zaman size %100 indirime giren bir oyun verelim, olmaz mı? Humble Bundle da Yaz İndirimleriyle birlikte kendi kampanyasını düzenledi ve çeşitli FPS oyunlarını indirimli olarak sunmaya karar verdi. FPS Sale sayfasından ulaşabileceğiniz listede oyunlar %75 - 80 oranında indirimlere girmiş olsa da dolar bazında olduklarından bizim için Steam fiyatlarıyla yarışamıyorlar belki ama yine bu sayfadan zamanında bir Unreal Tournament modu olarak doğan, co-op oynanabilen ve zombimsi yaratıkları (ZED) katlettiğimiz Killing Floor'u ücretsiz olarak kapabiliyorsunuz.

Killing Floor teklifi Cumartesi akşam 20:00'ye kadar devam edecek. Bu süre içinde tek yapmanız gereken Humble Bundle sayfasından oyunu sepete atmak ve satın almak. Oyunun Steam kodu kütüphanenize ekleniverecek.

Artık siz de indirim döneminde kaptığınız en ucuz oyunla övünebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum