Killstreak Mekaniği Call of Duty: Modern Warfare İle Geri Dönüyor

Infinity Ward, 3 Killstreak örneği paylaştı

Call of Duty'nin çok oyunculu modlarının sevilen mekaniği Killstreak, Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte geri dönüyor. Infinity Ward, 1 Ağustos akşamında Call of Duty: Modern Warfare'in çok oyunculu tanıtımını yapacak ama bu tanıtım öncesinde tadımlık olarak Killstreak'lerden bazılarını gösterdiler.

Call of Duty'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan görsellerde üç farklı killstreak görülüyor. Bunlardan ilki White Phosphorus (Beyaz Fosfor), savaş alanını düşmanların yönünü şaşırtan ve yakan bir dumanla dolduracak (Nova Gas'ın uçaktan atılmış hali gibi düşünebilirsiniz). Diğer bir tanesi Modern Warfare 3'ten tanıdığımız ünlü Juggernaut zırhını verecek oyunculara. Tanıtılan üçüncü killstreak'in ismi ise Infantry Assault Tank, çağırdığınız bu tank sayesinde düşmanları .50 kalibrelik makineli tüfekle taraya taraya ilerleyebileceksiniz.


Infinity Ward birkaç gündür oyunun çok oyunculu kısmıyla ilgili çeşitli ipuçları veriyor ve oyuncular da gördükleri kısımdan oldukça memnun kalmışa benziyor.

Call of Duty: Modern Warfare, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 25 Ekim 2019'da yayınlanacak.

YORUMLAR
Signalize
30 Temmuz 2019 18:19

Killstreak'ler arasında kullanılması savaş suçu sayılan beyaz fosfor olması tam bir skandal. Oyuncuların da duyarlılığı çok ilginç bu tarz konularda. Oyunun multiplayer modunda kadın asker olunca yeri yerinden kaldıranlar, kimyasal saldırıları normalleştiren oyunlara karşı seslerini çıkaramıyorlar. 

Berkay Dursun
Signalize
30 Temmuz 2019 18:47

Yav sanki oynadığımız oyun çok normalmiş gibi neyin duyarı bu :D Çünkü insan öldürmek insanlık suçu değil, kimyasal silahla öldürmek çok ayıp. 


Parolamı Unuttum