King Arthur: Knight’s Tale, Ocak Ortasında Erken Erişime Başlıyor

Nur topu gibi bir sıra tabanlı RYO

Neocore Games, klasik Kral Arthur hikayesini karanlık fantastik öğelerle zenginleştiren sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu King Arthur: Knight's Tale'in 12 Ocak 2021'de Steam'de erken erişime başlayacağını duyurdu.

Ekip, erken erişim sayesinde oyunun geliştirme aşamasını oyuncularla kol kola yürütebileceklerini ve aldıkları geri bildirimlerle oyunu şekillendireceklerini söylüyor. Erken Erişim sürecinin düzenli güncellemeler eşliğinde birkaç ay sürmesi bekleniyor.

Oyunda ufak bir ekibi kontrol edeceğiz ve 5 farklı sınıftan 30 kahraman arasından seçim yapabileceğiz. Her sınıfın çok sayıda farklı özelliği bulunacak. Ayrıca oyunda kendi Yuvarlak Masa Şövalyelerimizi toplayabilecek ve onları şövalye görevlerine gönderebileceğiz. Neocore'un söylediğine göre oyunda 7 düşman fraksiyonu, 50'den fazla düşman türü ve 10 tane de boss dövüşü olacakmış.

 

YORUMLAR
allalla
2 Aralık 2020 17:01

Bu firmayı seviyorum. Zamanında King Arthur RPG 1 ve 2'yi yapmışlardı. Orijinal fikirleri vardı ama optimizasyon ve glitch/bug sıkıntılarının yanında tekrara düşen oyun yapısı nedeniyle beklenen satış rakamlarına ulaşamadılar. TBS-RPG seven biri olarak heyecanla bekliyorum.

Parolamı Unuttum