King Arthur: Knight's Tale'in Çıkış Tarihi Kesinleşti

Artık bundan da dönmezler

Neocore Games, geçen yıl Ekim ayında yaptığı açıklamayla sıra tabanlı taktik RYO King Arthur: Knight’s Tale'in 15 Şubat 2022'de Erken Erişimden çıkarak yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak çıkış tarihine iyiden iyiye yaklaştığımız bu dönemde o alışmış olduğumuz erteleme haberlerinden birini daha aldık ve oyunun yeni çıkış tarihi ilan edildi.

Neocore'un yaptığı açıklamaya bakacak olursak bu sefer elimizde değişmeyecek, kesin bir tarih var: 29 Mart 2022.

"Bu kısa bir gecikme olsa da, birkaç haftalık daha geliştirme ve cilalama sürecinin King: Arthur: Knight's Tale'in en iyi versiyonunu sunmamıza yardımcı olacağını düşünüyoruz" diyor ekip. Bana sanki Şubat ayının birbirinden büyük isimlerle dolu olması yüzünden daha sakin bir zamanda çıkmaya karar vermişler gibi geliyor. Eğer bunu düşündülerse de doğru yapmışlar, diğer türlü bu güzel oyunun hak ettiği ilgiyi görememe ihtimali olurdu.

Şu an erken erişimde olan oyunun ilk Act'ini baştan sona oynamak mümkün. Oyunun çıkışıyla birlikte hikayenin kalan kısmı ve Endgame modu eklenecek.

YORUMLAR
crusader-35
15 Ocak 2022 12:52

Şu oyunu,neden sıra tabanlı yaparsınız neden?

allalla
14 Ocak 2022 13:38

Şubat ayı gerçekten de ölüm grubu gibi. TW Warhammer 3, Dying Light 2, Elden Ring gibi popüler oyunlar çıkacak aynı ay içerisinde. Mart sonu iyi bir tarih bana göre. Zira Warhammer 3, 400-500 saatimizi alacak gibi görünüyor.

Parolamı Unuttum