King Arthur: Legend of the Sword'tan Yeni Fragman

Kısa ve öz

 Guy Ritchie'nin yeni filmi King Arthur: Legend of the Sword'tan 'Kingdom(Krallık)' isimli 46 saniyelik yeni bir fragman geldi.

Kral soyundan geldiğinden habersiz şekilde ekibiyle Londra sokaklarında dolaşan Arthur'un efsanevi kılıç Excalibur'u bulması ve yokluktan bir krala dönüşmesini konu alacak film şimdiden büyük beklentiler yaratmayı başardı. 

Bu kısa fragmanda da bazı yeni görüntüler ve bizi heyecanlandıracak bazı sahnelere tanık olduk. Bakalım Guy Ritchie bizi bir kez daha nefessiz şekilde ekranlara ve beyaz perdeye bağlayacak mı?

Guy Ritchie, Arthur hakkında daha fazla film çekeceğini ve Legend of the Sword'un serinin ilk filmi olacağını açıklamıştı.

Aynı zamanda filmin yapım aşamasının son devresinde olmasıyla birlikte aylar önce ortaya çıkan yeni Sherlock Holmes filmi dedidkoduları da yakın bir zamanda tekrar canlanabilir.

Başrollerinde Jude Law, Charlie Hunham ve Annabelle Wallis'in yer alacağım film, ABD'de 12 Mayıs'ta beyaz perdeye çıkacak. Türkiye için ise henüz bir tarih belirlenmemiş. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum