King of Seas’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Denizleri fethetmeye hazır mısınız?

İçinizdeki korsanı açığa çıkarmak mı istiyorsunuz, o uçsuz bucaksız maviliklerde yelken açıp denizlerin fatihi mi olmak istiyorsunuz? İşte beklediğiniz gün geliyor, King of Seas için çıkış tarihi sonunda ilan edildi :)

King of Seas, adından da anlaşıldığı üzere denizlerin hakimi olmaya çalışacağımız bir oyun. Yapımcıları oyunu aksiyon RYO olarak tanımlıyorlar ama aklınıza öyle karakterinizle önünüzü geleni kesip biçtiğiniz oyunlar gelmesin hemen. Bu oyun, daha çok Sid Meier’s Pirates! gibi eskinin korsanlık oyunlarını anımsatan tarzda bir yapım olacak gibi görünüyor. Rastgele oluşturulan haritalarda geminizi o kara parçasından bu kara parçasına sürüyor, bir yandan düşman gemileri denizin dibine göndermeye çalışıyor, bir yandan da hazine peşine düşüyorsunuz. Hazır Ubisoft'un Skulls&Bones'undan hala bir haber yokken şansımızı King of Seas'te denemekte bir sakınca yok bence :)

King of Seas, oyun severlere nasıl bir tecrübe sunacak, bunu çok yakında göreceğiz; 18 Şubat'ta PC (Steam), Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum