Kingdom Come: Deliverance'tan 9 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Çıktı

Düşman sorgulama, hikaye, gerçekçi dövüşler, insani çözümler...

 13 Şubat 2018'de oyuncularla buluşacak olan Kingdom Come: Deliverance gümbür gümbür geliyor. Oyunun yapımcısı Warhorse, 9 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı ve bu videoda kahramanımız Henry'nin olaylara farklı yaklaşımlarını görme şansı bulduk. İstersek diplomatik davranıp olayları konuşarak çözebiliyoruz, gizlilikle işimizi görebiliyor ya da önümüze geleni biçebiliyoruz. Hatta etraftaki NPC'leri dinleyip onlara göre plani strateji yapabiliyoruz.

Kingdom Come: Deliverance'ta her kararımızın bir ağırlığı olacak. Açık dünyada geçen rol yapma oyunları için artık eskimeye başlayan ve alıştığımız bir durum bu, ancak doğru şekilde uygulandığında oyuncuları büyülemeyi başarıyor tabii. Bunun en büyük örneği The Witcher 3'ü hatırlatmama gerek yok herhalde sevgili Oyungezerler. Bu oyunda da kararlarımız The Witcher 3'ün yarısı kadar bizi şüpheye düşürse, ikilemde bıraksa ve bazen ne yapsak da doğru yolu bulamasak yeterli sanki? Gri kararlar rol yapma oyunlarını kesinlikle bambaşka bir seviyeye çıkarıyorlar. 

Bakalım oyunun çıkışı ertelenecek mi? Zira bendeniz ne zaman bir oyunu merakla beklese o oyunun çıkış tarihi defalarca erteleniyor :). Tabii not düşmemek olmaz, videolarda da sık sık gördüğüm NPC'lerin ışık hızında yerden kalkmaları umarım oyunun son sürümünde çoktan çözülmüş olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum