Kingdoms of Amalur'un DLC'sine 10 Yıl Aradan Sonra Kavuşuyoruz

Fatesworn önümüzdeki günlerde çıkacak

Kingdoms of Amalur: Reckoning benim ev sevdiğim aksiyon rol yapma oyunlarından biridir. Hatta oynanış ve içerik zenginliği bakımından pek de bir eşi olmadığını söylemem gerek. Abartısız yüzlerce yan görev, bir sürü farklı fraksiyon, derin bir hikaye, eğlenceli oynanış; bu tür bir oyundan görmeyi bekleyebileceğiniz her şeye sahip diyebilirim yani. R.A. Salvatore, Todd McFarlane ve Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolsto'nun elinden çıkan bu dünya ile tanışmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Hatta hazır konusu açılmışken şuraya da incelememizin linkini bırakayım da bu oyun neymiş, ne değilmiş okuyarak kendiniz görün:

Kingdoms of Amalur: Reckoning'ın yepyeni DLC paketi Fateworn bundan bir sene önce duyurulmuştu ama hakkında pek bir bilgi açıklanmamıştı. Şimdiyse elimizde çıkış tarihine ek olarak hikaye özeti de var.

Fatesworn Mithros ismindeki yepyeni bir bölgede geçecek, bu bölgede karlı tundralar, karanlık mağaralar, dağ köyleri ve Crownhold isminde bir göl şehri var. Kaos Tanrısı Telogrus uyanmış ve müritleri dünyayı tekrar kaosa boğmak için toplanmış, biz de tam o noktada devreye gireceğiz.

Fatesworn yaklaşık 6-7 saatlik bir ana hikaye sunarken level sınırını da yükseltiyor, 25 yeni Chaos zindanı, bir sürü yeni düşman, silah, zırh seti vs de ekliyor. Elbette ana hikayenin dışında da çok sayıda yan görev ve fraksiyon görevi olacağını düşünürsek yine 20 saat civarına çıkarız herhalde.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn ile 14 Aralık'ta buluşacağız.

YORUMLAR
Mico
3 Aralık 2021 18:31

Hadi be Nordic, şahlandır şu oyunu.

Parolamı Unuttum