Kinguin Türkiye'de

kinguin.net/tr

Dünyanın en önemli dijital oyun mağazalarından Kinguin, ülkemize giriş yapmış bulunuyor.

Polonya menşeli bir kuruluş olan Kinguin'in 21 milyon ziyaretçiye sahip popüler bir mağaza olmasının birkaç sebebi var. Bunların en önemlisi elbette ki sunduğu cazip fiyatlar. Kinguin çeşitli satıcıların ürünlerini sergileyebildiği bir platform ve bu satıçıların sergilediği ürünler arasında son derece uygun fiyatlarlı olanlarına denk gelmek son derece olası.

Kinguin oyunlar dışında CS:GO, Hearthstone gibi çok sayıda oyun için ek içerik satışı yapmasıyla da ön plana çıkıyor. Ayrıca oyunlar dışındaki çeşitli yazılımlara da Kinguin'den ulaşabilmek mümkün. Mağazadaki toplam ürün sayısı 25.000'e yaklaşıyor.

Kinguin'in en önemsediği konulardan bir diğeri ise müşteri memnuniyeti. Kullanıcılar yaşadıkları herhangi bir sıkıntı sonrasında destek ekibiyle 7 gün 24 saat irtibat kurabiliyor ve bu hizmet tamamen Türkçe. Şimdiye kadar bu destek hizmeti ile %96'lık bir müşteri memnuniyeti elde edilmiş durumda. Kinguin aynı zamanda online şirketler için güvenilirlik puanı sunan Trustpilot sitesinde 8.8 puan ortalamasına sahip. Yani Kinguin'in güvenle kullanılabilecek bir mağaza olduğu kolaylıkla söylenebilir.

Türkiye mağazasıyla beraber dünya çapında 22 farklı ülkede mağazaya sahip olan Kinguin, ülkemizde yoğun olan oyun pazarında kendisine sağlam bir yer edinme niyetinde. Uğrayıp göz atmak isterseniz Türkiye mağazasının adresi: //www.kinguin.net/tr

YORUMLAR
Parolamı Unuttum