Klasik DOOM Oyunları Konsol Ve Mobil Platformlara Geçiş Yapıyor

Zaman değişir, cehennem aynı kalır

Bethesda'nın merakla beklenen etkinliği QuakeCon hızlı başladı. Bu seneyi "DOOM" yılı olarak belirleyen Bethesda, serinin merakla beklenen oyunu DOOM Eternal'ın Battlemode adlı yeni moduyla ilgili görüntüler paylaştı. Firmanın yeni oyunlarının içeriklerini görebildiğimiz sunumda, retro oyunları sevenlere de bir müjdeli haber verildi.

Bethesda, efsanenin 25. yaşının şerefine özel bir sürpriz planlamış. Eternal'dan önce bizi her şeyin başladığı yere götürecek olan Bethesda, serinin klasikleşmiş oyunlarını diğer platformlara da taşıdı.


Bu geceden itibaren oyuncular 1993 yapımı Doom'u ve Doom 2'yi PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch üzerinden indirebilecek. Bethesda bu efsanelerin iOS ve Android platfomlara çıkış yaptığını da açıkladı.

Efsanenin küllerinden doğmasını sağlayan Doom 3 ise Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4 üzerinde çıkış yapmış durumda.

QuakeCon yeni içeriklerle hafta sonumuzu neşelendirmeye devam edecek. Bu süre zarfında siz de Steam'deki QuakeCon özel indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR
AvastYeScurvyDog
26 Temmuz 2019 23:25

Eger Doom ve Doom 2 PC'de elinizde var ise ve Brutal Doom ile denemediyseniz, kesinlik ile deneyin. Bunun disinda bir suru cok eglenceli modda var. Arastirmaya deger.

Ayrica Doom ve Doom 2, Google Play'de su an tanesi 32.99 TL'dan satisa sunulmus. iOS kullanmadigim tam bir fikrim yok ama Google'da aratinca 0.99 Dolar olarak gosteriyor ama TL'ye ne kadara ceviriyorlar bilmiyorum iOS'da.

The Shadow
AvastYeScurvyDog
28 Temmuz 2019 08:47

Brutal Doom'u bir defa oynayan orijinal versiyona dönüp bakmaz. Bir mod bir oyunu bu kadar mı değiştirir, güzelleştirir...


Parolamı Unuttum