Klasik Star Wars Battlefront, Steam'e Eklendi

Seriyi tamamlamak isteyenlere iyi haber

4 Mayıs Dünya Star Wars gününe yaklaşırken sürpriz bir haberle karşınızdayız sevgili Oyungezerler: 2004 tarihli klasik Star Wars Battlefront oyunu Steam ve GoG üzerinden satışa sunuldu. Üzerinden 15 yıl geçtikten sonra böyle bir durumla karşılaşmak ilginç, öyle değil mi?

Öncelikle kafanız karışmasın diye söyleyeyim, başlıkta da "klasik" ibaresini kullanmamın sebebi de bu zaten. Star Wars Battlefront, DICE'ın geliştirip EA'in yayınladığı 2015 tarihli Star Wars: Battlefront ile karıştırılmamalı. 2004 tarihli bu oyunun geliştiricisi Pandemic'ti ve oyunu günümüzde oynamanın yolları arasında PS2 sahibi olmak, Xbox One üzerinden geri uyumluluk yoluyla oyunu çalıştırmak ya da PC için oyunun kutulu versiyonuna bir şekilde sahip olmak bulunuyordu. Elbette korsan olarak temin etme şansınız da vardı ama onu saymıyorum. Şimdiyse Star Wars hayranları koleksiyonlarını tamamlama şansına sahip oldular.

Bu oyunu zamanında LucasArts yayınlamıştı ve hakları da onlara ait, dolayısıyla oyunun Steam ve GoG üzerinden sunulmasının kararı Disney'den gelmiş olmalı. Zaten 2005 tarihli Star Wars Battlefront 2 her iki platformda da mevcutken ilk oyunun bulunmaması tuhaftı.

Oyunun Steam sayfasına şuradan erişebilirsiniz, 8 Mayıs'a kadar %15 indirimli olarak 15,72 liraya satılıyor.

Oyunun bu versiyonlarının LAN veya direkt IP yoluyla çok oyunculu olarak da oynanabildiğini hatırlatayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum