Knockout City, Electronic Arts'tan Ayrılıp Oynaması Ücretsiz Oluyor

Velan Studios artık oyunu kendisi yayınlayacak

Velan Studios'un EA Originals markası altında yayınlanan yakar-top oyunu Knockout City, EA'i arkasından bırakarak oynaması ücretsiz bir oyun olarak yoluna devam edecek.

Velan Studios oyunu kendisi yayınlayacak. "EA Originals'ın inanılmaz desteği olmasa Knockout City'i dünyayla tanıştıramazdık. Ancak şimdi oynaması ücretsiz bir yapıya geçeceğimiz için doğal olarak atmamız gereken adım yayıncılık sorumluluklarını üstümüze almak ve oyuncu topluluğumuzda daha da yakından çalışmaya başlayacak olacak."

Aslında oyun özellikle de çıkışıyla ses getirmiş, deneme süresince oyunu 2 milyondan fazla oyuncu oynamıştı. Sonrasında oyuncu sayılarında tabii ki düşüşler yaşandı ama Velan Studios'un bu tür bir oyun için son derece hayati önem taşıyan oyuncu topluluğunu canlandırmak için oynaması ücretsiz hale geçme kararı olumlu etki yaratacaktır.

Velan bu açıklamayı da şöyle yapmış: "Knockout City bu ilkbaharda başlayacak 6. Sezon ile birlikte oynaması ücretsiz oluyor! Oyunumuzu fiyat etiketini ortadan kaldırarak dünyanın dört bir yanından milyonlarca yeni oyuncuyla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz"

Oyunu zaten 25. seviyeye kadar satın almadan denemek mümkündü. Oyunu parayla satın alan oyunculara da 6. sezonda "sadakat paketi" verilecek ve bu paket içerisinde özel efsanevi kozmetikler, XP bonusu ve 2000 Holobux bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum