Kojima, Yeni Oyununu Yayınlaması İçin Microsoft'la Görüşüyor

Hideo Xbox

Hideo Kojima'nın bizi Death Stranding'in ardından nereye götüreceğini merakla bekliyoruz. Kojima uzun süredir 'acayip bir korku oyunu yapacağım' deyip duruyordu, yeni oyunu da çok büyük ihtimalle bahsettiği bu korku oyunu olacak. Gelen söylentiler ise bu oyunun platformu konusunda fikir veriyor bize.

Death Stranding ilk olarak PS4 exclusive olarak çıkmış, ama sonradan da PC'ye de uyarlanmıştı. Kojima'nın yeni oyunun da aynı yolu izleyip izlemeyeceği merak ediliyordu ancak söylentilere göre Kojima yeni oyununun yayınlanması için Microsoft'la direkt görüşme halinde. Bu da yeni oyununun Xbox ve PC platformları için çıkacağı anlamına geliyor. Eğer oyunun yayıncılığını Microsoft üstlenirse, bu oyun PlayStation'ı es geçecek olabilir.

VentureBeat'ten Jeff Grubb da haberinde Microsoft'un Japon yetenekleri öne çıkarma planlarının odağında Kojima'nın yer aldığını söylüyor. Duyumları o yöndeymiş.

Microsoft'un bünyesine Japon firması / firmaları katmak istediği uzun zamandır konuşuluyordu, gerçekleşirse Kojima Productions doğru yolda atılmış bir adım olur.

YORUMLAR
Atlas Estrella
9 Nisan 2021 00:22

Vay çekik gözlerine gurban olduğumun vay! Demek Microsoft ile görişirsin he mi? İyi hadi bakem, bu görüşmeleren hayırlı bir şeyler çıkar inşallah! 

Anravs
8 Nisan 2021 11:36

Bu da oyunun Game Pass'e gelebilme ihtimalini doğuruyor. Harika haber!

Parolamı Unuttum