Kojima'nın İpuçlarını Verdiği Oyun Death Stranding 2 Çıktı

Bu sefer başrolde Fragile var

Kojima Productions, Death Stranding 2'yi resmen duyurdu ve ilk fragmanını The Game Awards töreninde gösterdi.

Sony tarafından yayımlanacak olan oyunda, ilk oyunda Fragile rolüyle izlediğimiz Lea Seydoux başrolde olacak. Dünkü silüet ipucunun Lea Seydoux'a benzediğini söylemiştik, sonuçta tahminimiz de doğru çıkmış oldu. Ama sanırım hepimiz bu ipuçlarının yepyeni bir oyunu işaret ettiğini düşünüyorduk, meğer Kojima Death Stranding 2'den bahsediyormuş.

İlk oyunun baş kahramanı Sam Porter rolündeki Norman Reedus da oyunun kadrosunda yer alıyor. Listede yeni gördüğümüz bir diğer isim ise Troy Baker.

Kojima fragmanın ardından yaptığı konuşmasında henüz oyuna dair daha fazla detay vermek için hazır olmadıklarını, ama fragmanın içine çok sayıda ipucu gizlediğini ve oyuncuların bunlar hakkında konuşmasını ve detayları keşfetmesini istediğini söyledi. Kojima yine bildiğimiz Kojima anlayacağınız.

"Oyunun hikayesini pandemiden önce yazmıştım ama pandemiyi yaşadıktan sonra tüm hikayeyi oturup en baştan yazdım." diyor Kojima.

Oyunda Elle Fanning ve Shiori Kutsuna da rol alacak. Oyunun şimdilik planlanan platformu PlayStation 5 ama sonrasında ilk oyun gibi PC'ye de geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum