Konami, Castlevania Collection İçin Sınıflandırma Başvurusunda Bulunmuş

Koleksiyonda hangi oyunlar yer alacak sizce?

Konami, Australian Classification Board'a Castlevania Anniversary Collection isimli bir başvuruda bulunmuş, bu da seri için yeni bir şeylerin hazırladıklarına bir işaret olarak kabul ediliyor. Bununla birlikte, ilk Castlevania oyununun 33 yıl önce çıkmış olması (oldu mu o kadar yahu:)) "anniversary" (yıldönümü) ifadesi ile çok da örtüşmüyor gibi. Yine de seri ile ilgili bir hazırlık olduğu düşünülebilir.

Eğer gerçekten böyle bir çalışma yapılmakta ise, esas soru hangi oyunların bu koleksiyon içerisinde yer alacağı. NES, SNES, PS1, DS gibi platformlarda çıkmış Castlevania oyunları var. 2010 yılında çıkan Lords of Shadow ve 2014 yılında çıkan Lords of Shadow 2 gibi yakın tarihli oyunlar da bulunuyor. Görüldüğü gibi önümüzdeki yıl Lords of Shadow'un 10. yılı olacak, onunla ilgili olabilir mi acaba bu çalışma? Veya çok daha kapsamlı bir koleksiyon mu çıkacak karşımıza.

Konami geçtiğimiz yıl Castlevania: Symphony of the Night ve Castlevania: Rondo of Blood'ı Castlevania Requiem paketinde bir araya getirimişti. Belki yine benzer bir çalışmadan bahsediliyor olabilir. Konami'nin, "ileride belki kullanırız" diye tescil ettirdiği bir isim de olabilir bu. Şu aşamada net bir şey söylemek ne yazık ki mümkün değil.

Bütün bu soruların cevabını alabilmek için Konami tarafından gelecek açıklamaları beklememiz gerekecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum