Konami, Crimesight'ın 27 Haziran'a Kadar Ücretsiz Oynanabileceğini Duyurdu

Yeni oyun içeriklerini bugünden itibaren ücretsiz deneyebilirsiniz

Konami bugün CRIMESIGHT “Ücretsiz Hafta Sonu”nun 27 Haziran 20.00'ye kadar uzatıldığını duyurdu. Ayrıca yine bugün oyuna yepyeni oyun içi içerikleri de eklendi.

Bu ücretsiz hafta, oyuncuların arkadaşlarını tufaya düşürmek, yeni içeriği ücretsiz keşfetmek ve eğlenceli sosyal çıkarım oyununu denemeleri için harika bir fırsat. Oyunu seven oyuncularsa 7 Temmuz saat 20.00’ye kadar %33 indirim fırsatından yararlanabilirler.

Konami ayrıca "Project Winter" ile ortak bir etkinlik düzenleniyor. Etkinlik sırasında işbirlikçi karakterler oyunda hain olarak görünecek ve sınırlı süreli imleç avatarları da mevcut olacak.

CRIMESIGHT'ın yeni içerik güncellemesi yeni bir harita, yeni bir Öğe ve yepyeni bir karakter içeriyor: Sherlock'un güvenilir arkadaşı AI Watson!

CRIMESIGHT’ta oyunculardan biri cinayet işleyen "kötü adam" rolünü üstlenirken, diğeri de kötü adamın gelecekteki kurbanı olan "hedef" rolünü üstleniyor. Moriarty tarafındaki oyuncu, suçu işleyebilmek için hedefleri yerine getirmeye çalışırken Sherlock tarafındaki oyuncular da bunun olmasını engellemeye çalışıyorlar. Oyun boyunca hem hedef hem de katil yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor.

CRIMESIGHT'ın Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum