Konami, eFootball'a Co-Op Modu Ekliyor!

Betada denemek istemez misiniz?

Konami, eFootball için yayınladığı yeni güncellemeyle oyunun hayranlarının uzun zamandır beklediği co-op modunun denemelerine başladı. Oyunun 2.6.0 güncellemesiyle birlikte gelen co-op modu BETA testine katıldı ve önümüzdeki aylarda oyuncuların da geri bildirimleriyle iyileştirilip geliştirilecek, sonrasındaysa ana oyuna eklenecek.

2.6 versiyonu ile oyuna yetenek puanlarını yeniden dağıtabilme özelliği de geldi ve yedek oyuncu sayısı da 7'den 12'ye çıkarıldı.

Asıl dikkat çekici kısım olan Co-Op'a gelirsek mod şu an için betada, 8 Haziran'da başlayan bu beta 22 Haziran tarihine kadar sürecek. Modu oyunda 3'e 3 Friend Match olarak oynayacaksınız ve Konami bu süre boyunca sürekli olarak kalite kontrol yapacak.

Mod tamamen beta aşamasında olduğu için bu sırada hatalarla karşılaşmanız mümkün ama en azından siz de herkesten önce toplulukla birlikte bu özelliği test etme ve arkadaşlarınızla oynama şansına sahipsiniz.

YORUMLAR
mokanalpa
12 Haziran 2023 15:58

Böyle bir oyun varmı bana konami ve e futbol demeyin ben olsam bu haliyle haberini dahi yapmam güzelim single oyunu öldürdüler.

Parolamı Unuttum