Konami TGS'te 'Dünyaca Sevilen Bir Serinin' Yeni Oyununu Duyuracakmış

Siz yine de çok fazla umutlanmayın

Konami gelecek ay düzenlenecek olan Tokyo Game Show'da dünyaca ünlü sevilen bir serisinin yeni oyununu duyuracağını açıkladı. Tokyo Game Show'da gösterilecek oyunların listesini paylaşan Konami, 16 Eylül'deki 45 dakikalık şov sırasında yeni oyununu duyuracak.

"Seslendirme sanatçısı Yuji Kaji'nin dünyaca sevilen bir serinin hayranlarını temsilen misafir olarak katılacağı etkinlikte yeni Konami oyunu duyurulacak" diyor açıklamada. Kaji bugüne kadar çok sayıda oyuna sesiyle renk veren bir sanatçı, bunlar arasında çeşitli Final Fantasy oyunları da var.

Şimdi böyle bir haberi görünce sizin aklınıza hangi 'dünyaca sevilen oyun serileri' gelir? İlk akla gelen tabii ki Silent Hill, sonra Castlevania ve Metal Gear Solid var. Ama VGC'nin kaynaklarına dayanarak verdiği bilgilere göre bu "yeni oyun duyurusu" daha küçük bir projeye ait olacak ve Silent Hill, Castlevania gibi büyük isimlerden biri değil.

Silent Hill 2 Remake'in Bloober Team tarafından geliştirilmekte olduğunu biliyoruz. Annapurne Interactive de bölümlerden oluşan bir Silent Hill "kısa hikayeler" oyunu üzerinde çalışıyor. Bu iki oyun da TGS'de duyurulmayacak. Yeni Castlevania oyunu ise geliştirme olarak diğerlerinden daha ilerideymiş ama duyurulacak oyun bu da değilmiş. Geriye de açıkçası pek fazla seçenek kalmıyor.

Biz de en az sizin kadar merakla bekliyor olacağız bu duyuruyu.

YORUMLAR
biwaly
2 Eylül 2022 10:46

Salak Konami, Metal Gear Solid 1 ve Silent Hill 2'yi Steam'de satsa bana yeter. GOG'da var da GOG kullanmıyorum + ₺ ile satmıyorlar + Steam özellikleri daha cazip. Akılları olsaydı Metal Gear Solid 3 ve 4'ü PC'ye çıkarırlardı ama adamların aklı Japonya'dan çıkamadığı için paso pachinko ve telefon oyunu çıkarıyorlar. Bu heriflerin de bu saatten sonra dünya pazarına açılıp da başarı elde edebileceğini sanmıyorum.

Duyurucakları oyun "dünyaca sevilen" ama büyük oyun değilse anca Contra'dır. Yakın zamanda oyunu çıkmasaydı Bomberman ya da Yu-Gi-Oh da olabilir derdim.

Feyling
1 Eylül 2022 13:23

Konami o kadar çok dünyaca sevilen IP üzerinde yatıyor ki neden bahsettiklerini anlamak güç. Kaldır kıçını Konami.

Parolamı Unuttum