Kristofer Hivju'nun The Witcher Dizisine Katıldığı Kesinleşti

Nivellen'i hatırladınız mı?

Game of Thrones dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju, Redanian Intelligence haberine göre dizinin ikinci sezonuna katılacak ve dizide Nivellen'i canlandıracak.

Redanian Intelligence geçen ay çeşitli ipuçlarını değerlendirip, diziyle bağlantılı kaynaklarla konuşarak bu sonuca ulaşmış ve iddiaları gündeme getirmişti. Benzer biçimde daha önce de açıklanmamış bazı cast bilgilerini bu şekilde araştırma yaparak önceden açıkladıklarını ve bunların doğru çıktığını biliyorduk (Renfri rolündeki Emma Appleton gibi).

İşte bu iddialar nihayet teyit edildi ve Hivju'nun dizide Nivellen'i canlandıracağı da kesinleşmiş oldu. Dizinin ikinci sezonunda Son Dilek (The Last Wish) kitabındaki Ufak Bir Gerçeklik Payı (A Grain of Truth) isimli öykünün de olacağını biliyoruz. Bu öyküde Geralt, Nivellen adında bir canavarla tanışıyordu. Nivellen lanetlenmiş ve bu yüzden de bir ayıya benziyor. Hivju'nun fiziğini de göz önüne alınca bu rol için biçilmiş kaftan olduğunu söylemek mümkün. Hivju'nun dizideki kod ismi Nigel olarak geçiyor, önceden de karakterlere verilen kod isimlerin canlandıracakları karakterle aynı harfle başladığını öğrenmiştik.

Nivellen dizinin ikinci sezonunun açılış bölümünde karşımıza çıkacak ve Hivju'nun göründüğü tek bölüm olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum