Kyle MacLachlan, Fallout Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Dizideki isimlerin kalitesi günden güne yükseliyor

1984 yapımı -hakkında pek de iyi şeyler söylenmeyen- Dune filminin Paul Atreides'i Kyle MacLachlan, Amazon'un yeni Fallout projesine katılan son isim oldu. Variety'nin iddialarına göre Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten ve Kyle MacLachlan üçlüsü, yakın zamanlarda dizide farklı rolleri canlandırmak için imzaları attı.

Mendes-Jones ve Moten'in genel anlamda tanınan yıldızlar olmadığını belirtelim. Variety'nin haberine göre Mendes-Jones heniz Identity School of Acting'den mezun olmuş. IMDB'de sadece iki adet projede yer aldığı görülebiliyor. Moten ise 2006 yılından beri televizyon programlarında kendisine yer buluyor. Hatta kendisi kısa süreliğine de olsa NCIS New Orleans'da görev yapmış.

MacLachlan'ın ise CV'sinin çok geniş olduğunu söylemek yanlış olmaz. Dune gibi ikonik bir filmin ardından kısa süreliğine ortadan kaybolan Hollywood yıldızı, şöhreti bir kez daha Twin Peaks dizisi ile yakalamıştı. Pek çok film ve dizide rol alan MacLachlan, GTA 3'te Love Media'nın sahibi Donald Love'a da hayat vermişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum